Turiștii au uitat de reguli

De dragul distracției turiștii, nu mai respectă regulile de distanțare socială. Dovadă sunt imaginile surprinse în acest weekend în Mamaia, unde zeci de turiști au dansat în horă, în fața unei terase.

Turiști veniți din toată țara și-au dat mâna și au dansat înghesuiți pe faleza din Mamaia. Polițiștii au ajuns în scurt timp la fața locului, însă oamenii erau deja răsfirați.

După weekend-urile pline de petreceri și fără restricții sau distanțare socială, încep să apară și primele cazuri de îmbolnăviri cu noul coronavirus în rândul angajaților de pe litoral.

Cele două angajate au lucrat weekend-urile trecute, când barul a avut sute de clienți, însă acestea au purtat mănuși și măști. Acum, toți colegii cu care acestea au intrat în contact sunt în izolare la domiciliu, iar manager-ul a decis să-și închidă locația. Turiștii nu sunt însă îngrijorați.

Peste 330 de baruri au fost verificate pe litoral weekend-ul acesta. În total, oamenii legii au dat 44 de amenzi pentru nerespectarea măsurilor de protecție.

Reporter: Cristina Niță ; Imagine: Ionuț Constantin