Turiști loviți pe trecerea de pietoni

Două persoane au fost lovite seara trecută pe trecerea de pietoni din dreptul campusului universitar de un șofer începător. Numărul persoanelor accidentate putea fi mult mai mare pentru că victimele făceau parte dintr-un grup de zece persoane care traversau strada simultan. Un minor în vârstă de 16 ani a suferit răni la cap, cealaltă persoană scăpând doar cu câteva zgârieturi și o sperietură groaznică.

Un șofer începător a intrat în plin într-un grup de turiști care traversau strada regulamentar, în dreptul trecerii de pietoni din zona campusului din Constanța. Doar două dintre persoane au fost accidentate și asta pentru că ceilalți au reușit să se ferească la timp.

Un minor de 16 ani a fost luat în plin pe capota mașinii și apoi aruncat pe asfalt. El a fost transportat la spital cu răni la cap. Martorii spun că impactul a fost unul violent.

Ceilalți pietoni care traversau strada în acel moment povestesc cum au văzut moartea cu ochii. Din spusele lor, șoferul nu a dat niciun moment impresia că ar intenționa să se oprească.

Cealaltă persoană accidentată a scăpat doar cu câteva zgărieturi la nivelul mâinilor.

Șoferul începător nu a consumat alcool înainte să se urce la volan, însă va fi cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.

Reporter: Bogdan Bolojan ; Imagine: Andrei Lungu