Turistă lovită de un kite-surfer (VIDEO)

Un tanar din Polonia cu prea putina experienta în kite-surfing nu a tinut cont de recomandarile specialiştilor si fost la un pas sa taie urechea unei turiste. Incidentul a avut loc pe plaja din Năvodari. Mai mult, în loc să-i acorde primul ajutor femeii pe care o rănise, polonezul a preferat să se ia la ceartă cu rudele femeii și să amenințe jurnaliștii prezenți că îi dă în judecată în cazul în care îndrăznesc să-l filmeze.

Incident cu scandal pe plaja din Năvodari! Un bărbat din Polonia, practicant de kite-surfing a lovit o turistă ce înota în mare! Mai mult, în loc să îşi ceară scuze şi să o ajute pe femeia pe care o accidentase, bărbatul s-a luat la harţă cu rudele acesteia

Kite-surfingul este un sport pentru care ai nevoie de multa forta si cunoasterea in amanunt a echipamentelor folosite. O miscare gresita facuta la 180 km la ora poate sa ii raneasca atit pe sportivi, cit si pe cei din jur. Tocmai de aceea, zonele in care este practicat acest sport nu se afla linga cele cu multi turisti.

Victima a fost transportata la spital pentru ingrijiri de specialitate.

Polonezul care a refuzat sa fie filmat a venit pe plaja dintre Mamaia si Navodari cu echipamentul lui, asa ca instructorii experimentati nu au nicio vina in acest caz.

Zona de Kite-surfing este bine delimitata, insa nici turistii nici surferii nu o respecta.

Totul depinde acum de certificatul medico-legal pe care turista poate sa-l ceara si de plingerea pe care ea o depune. Polonezul ar putea fi cercetat pentru vatamare corporala din culpa.

Redactor: Doina Sirbu