Turistă dispărută în mare, la Mangalia

O femeie a dispărut, în jurul orei 7 dimineața, în apa mării, la Mangalia. La fața locului au ajuns echipajul unei ambarcațini de intervenție cu echipaj mixt ISU – Garda de Coastă, care au început căutările.

O femeie din județul Dâmbovița a dispărut în mare, miercuri dimineață, la Mangalia. Mai multe persoane au alertat autoritățile că ar fi văzut-o înotând la circa 500 de metri de țărm, după care a dispărut sub apă și nu a mai ieșit la suprafață. Trei mașini de pompieri, printre care și una de scafandri au plecat spre locul evenimentului.  O ambarcațiune cu echipaj mixt ISU și Garda de Coastă, s-a deplasat în zona indicată, însă persoana căutată nu a fost găsită.  Conform salvamarilor, persoana dispărută ar fi o femeie în vârstă de 32 de ani, din localitatea Nicorești, județul Dâmbovița.

Reprezentanții Serviciului Salvamar din Mangalia au declarat, pentru Radio Constanța, că femeia ar fi ieșit azi-dimineață, la ora 6.00, pe propria semnătură din Spitalul Municipal Mangalia, după ce aseară ar fi fost internată cu diagnosticul de etilism acut. Alcoolică, mai pe românește. Mai mult decât atât, oameni aflați pe plajă la acea oră ar fi observat-o pe femeie intrând în apă, dezbrăcată complet. Ea și-ar fi făcut cruce, iar apoi a dispărut în mare, potrivit sursei citate.

Redactor: Daniel Albu