Turism de clubbing în Mamaia (VIDEO)

Staţiunea Mamaia şi-a câştigat, pe drept, titulatura de capitală a distracţiei pe litoral. Pentru a veni în sprijinul turiştilor amatori de petreceri nocturne, operatorii din turism vor să lanseze un program special, ce va include vouchere de intrare în cluburile de cinci stele. Programul, o premieră pentru ţara noastră, ar putea demara sezonul următor.

Cluburile, concertele și prezența artiștilor internaționali au atras vară de vară  un număr impresionant de turiști. Pentru că cei mai mulţi dintre aceștia și-au arătat interesul faţa de distracţia nocturnă, reprezentanţii Asociaţiei Litoral Delta Dunării şi ANAT s-au gândit să lanseze un program cu pachete speciale, destinate cluberilor. Proiectul, intitulat sugestiv All Night Long Roumania Riviera, ar fi o premieră pentru ţara noastră.

Pachetul va include două nopţi de cazare, mic dejun şi vouchere de intrare la mai multe cluburi. În acest scop prima întâlnire oficială între proprietarii de cluburi și hotelieri se va desfășura săptămâna viitoare.

În program vor intra 14 cluburi și 15 hoteluri de lux.

Reporter: Camer Negip ; Imagine: Bogdan Grigorescu