Tunning Fest a fost organizat într-un camping dintre Mamaia și Năvodari

Pentru participanții la Tunning Fest, autoturismul nu mai reprezintă de mult doar un mijloc de deplasare sau o modalitate de a-și etala poziția socială. Intervine pasiunea, care cere mult timp și investiții masive. Pentru că miile de euro cheltuite pentru modificarea unei mașini înseamnă, de multe ori, triplarea prețului de achiziție. Sau chiar mai mult.

Dar ce înseamnă să tunezi o mașină? Aspectul exterior este adesea modificat aproape total. La fel cel interior. Motorul poate suferi îmbunătățiri care îl fac mult mai performant. Să nu mai vorbim de dotarea cu sisteme audio. Și toate acestea mănâncă o grămadă de bani. Dar…pasiunea costă!

Fetele frumoase nu puteau lipsi de la un astfel de eveniment. Această domnișoară ne-a demonstrat, însă, că nu face parte din categoria domnişoarelor care aleargă după domni ce posedă mașini de lux. Ci chiar știe de ce iubește mașinile frumoase!

80 de maşini tunate, din toată ţara, au fost înscrise la prima ediție Tunning Fest, iar organizatorii promit că următoarele întruniri vor da gata lumea tunningului auto!

Reporter: Cosmin Bele ; Imagine: Alex Brinzaru