Tucano Coffee a ajuns la Constanța

Tucano Coffee, un brand care s-a impus până acum în multe locații din lume, a ajuns la Constanța. Acum, sloganul Love.Peace.Coffe poate fi îmbrățișat de iubitorii cafelei adevărate și în incinta Centrului Comercial VIVO. Într-un spațiu primitor, relaxant și inspirațional, aveți ocazia să savurați cafea 100% Speciality Arabica, în nu mai puțin de șapte specialități neașteptate, atent elaborate de specialiștii Tucano Coffee. Savoarea unică și atmosfera relaxantă te poartă cu eleganță în țări precum Kenia, Etiopia sau Brazilia.

În anul 2010, brandul și conceptul Tucano Coffee a fost rapid îmbrățișat de către iubitorii cafelei din toate colțurile lumii. În scurt timp au apărut locații în orașe precum București, Cluj, Arad, Brașov, Timișoara, Ploiești, Oradea și, acum, Constanța.

Aici, franciza Tucano Coffee a fost adusă de 2 prieteni, tineri întreprinzători din Chișinău, Radu și Victor.

Este greu să reziști tentației atunci când calci pragul cafenelei, pentru că alături de cea mai bună cafea selectată manual și cultivată în condiții ecologice 100% poți savura New York Cheescake și Apple and Cannabis Desert, realizate în laboratorul propriu, din ingrediente naturale, fără conservanți, coloranți sau aditivi alimentari, ceaiuri și smoothie-uri dintre cele mai reușite și aromate combinații.

Locația de la malul mării păstrează tematica ce îmbină armonios cultura indienilor originari din America Latină și cultura cafelei de specialitate din California, mix care se reflectă nu doar în specificul meniului, ci și în designul interior aparte.

Tucano Coffe și-a consolidat prezența pe piață prin calitatea serviciilor și a produselor comercializate alături de o înțelegere specială a dorințelor consumatorilor. Principiile feng shui definesc fiecare locație Tucano Coffe iar legatura cu comunitatea este una directă, ce contribuie la realizarea unei atmosfere creative dincolo de ideea de business.

Misiunea Tucano Coffe este ca totul să fie WOW, să-și cucerească în mod neasteptat adepții printr-o gândire out of the box, evitând soluțiile banale și previzibile, totul în favoarea clienților.

Filosofia Love. Peace. Coffe are la baza dragostea și respectul pentru clienți, discuțiile interesante, schimbul de experiență, prietenia și înțelegerea reciprocă.

Ambiața caldă, plăcută și unică oferă posibilitatea oricui de a-și petrece timpul citind o carte sau discutând cu prietenii, alaturi de o cafea de înaltă calitate, certificată SCA – Speciality Coffee Associațion.