Trupa de dans modern Pescaruşii din Medgidia vor un nou trofeu (VIDEO)

După ce s-au întors cu rezultate excepţionale de la San Remo, grupele de dans modern ale Casei de Cultura I.N. Roman din Medgidia se pregătesc sa ia un nou trofeu de la festivalul naţional de dans modern de la Năvodari. Tinerii vor urca pe scenă, mâine în cadrul evenimentului ce se desfăşoară pe parcursul a 5 zile.

Trupa de dans modern Pescaruşii din Medgidia este împărţită în 2 grupe: seniori si juniori. Seniorii se pot mândri cu experienţă la numeroase concursuri, în timp ce juniorii sunt încă novici in ale festivalurilor, însă la fel de încrezători ca se vor întoarce acasă cu marele premiu. Cu vitalitate, energie şi dăruire tinerii speră sa impresioneze juriul.

Pregatirea acestor copii necesită rabdare şi dăruire, repetiţii îndelungate şi multa muncă. Rezultatele de la San Remo, dar şi celelalte premii obţinute sunt răsplata pentru orele petrecute in sala mare a Casei de Cultură din Medgidia. Pescaruşii sunt pentru a doua oară la Festivalul de la Năvodari unde , anul trecut au ocupat locul 1.

Indiferent dacă vor ocupa sau nu un loc pe podium tinerii  spun că sunt fericiţi că participă şi anul acesta la Festivalul de la Năvodari, pentru că dansează din pură pasiune.

Reporter: Loredana Balasa ; Imagine: Dan Pauna