Trucurile de înfrumuseţare ale fotomodelelor de succes

Cu toate că au acces la cele mai noi şi revoluţionare tratamente de înfrumuseţare, supermodelele nu se pot desprinde de tehnici naturale şi deloc costisitoare.

De exemplu pentru o exfoliere uscată, în fiecare dimineaţă, înainte de duş, masați-vă corpul cu o perie din păr natural, care îndepărtează celulele moarte şi ajută la eliminarea toxinelor.

Un alt secret este apa de cocos, pentru că hidratează intens pielea. O găsiți în magazinele cu produse naturiste, iar pentru o aplicare uşoară, transferați lichidul într-un recipient cu pulverizator.

Vaselina cosmetică, pe care o puteti găsi tot in magazinele naturiste, se folosește pentru a hidrata pielea sensibilă din jurul ochilor şi pentru a evita apariţia prematură a ridurilor. O puteți folosi și pe post de balsam de buze.

De asemenea, o cremă de protecţie solară cu factor 50 blochează efectele negative ale razelor ultraviolete asupra tenului.

Un truc la care apelează Naomi Campbell, pentru a-si păstra părul super-strălucitor, este amestecul din ouă şi bere neagră, soluţie pe care o foloseste ca pe un şampon obişnuit.

Pentru o sănătate de fier şi o piele minunată, topmodelele beau în fiecare dimineaţă, o jumătate de litru de apă, declarând că este cheia pentru o piele perfect hidratată din interior.