Tronsonul de autostradă Cernavoda – Medgidia a fost inaugurat astăzi (VIDEO)

Pe tronsonul Cernavodă – Megidia, s-a deschis  circulația pe o singură bandă pe sens, iar viteza maxima cu care soferii au putut conduce a fost de 80 km/h cu unele restricţii. Termenul limită al finalizării tuturor lucrărilor la autostrada soarelui este luna ianuarie a anului viitor.

În jurul orei 11 cei mai norocoși dintre șoferi au reușit sa conducă pentru prima oara pe autostrada spre mare. Această inaugurare a fost bine venită mai ales acum în sezonul estival când traficul spre mare este extrem de aglomerat.

Incantati au fost si soferii care au parcurs autostrada de la Constanta spre Bucuresti. Acestia s-au declarant incantati de durata scurta a drumului. Mai mult decat atat acestia spun ca, desi au existat restrictii de viteza, in 20 de minute au reusit sa ajunga de la Constanta pana la Cernavoda , pe noua autostrada.

Tronsonul Cernavodă – Constanta al Autostrăzii Soarelui a fost inaugurat de premierul Victor Ponta şi de fostul premier Calin Popescu Tariceanu. La eveniment au participat și ministrul Transporturilor Ovidiu Silaghi, precum și primarul Constantei Radu Mazare și președintele consiliului județean Nicușor Constantinescu.

Lungimea totală a tronsonului de autostradă Cernavoda-Medgidia este de aproximativ 20 km.

Reporter: Roxana Oprea ; Imagine: Victor Nita / Gabriel Niculae