Triumf de lumini, la Paris

Parisul se pregătește de sărbătoare! Intrarea în noul an va fi însoțită de un spectacol de sunet și lumină, ce se va profila pe mărețul edificiu al Arcului de Triumf.

Arcul de Triumf din capitala Franței va îmbrăca straie de sărbătoare în noaptea dintre ani. Luminile vor decora impresionanta construcție, dansul lor multicolor creând feeria unei nopți de iarnă mult așteptate. Spectacolul luminilor, ce va fi proiectat pe Arcul de Triumf, va consta într-un film de animație, ce invită spectatorii să descopere metropola franceză. Proiecția va fi acompaniată și de sunet și va promova calitățile și atuurile fermecătorului oraș.

”Misterele Parisului” vor fi dezvăluite prin intermediul personajului din film – o pisică. Patrupedul va fi un veritabil ghid pentru privitorii care îi vor urmări aventurile.

Spectacolul de videomapping este programat în ultima zi a anului 2017, la orele 23.40.

Reprezentația va fi urmată, la miezul nopții, de tradiționalul foc de artificii, care se va desfășura pe durata a trei minute. Scânteile pline de viață se vor înălța spre negura cerului într-un triumf al luminilor ce venerează un nou început.

Redactor: Mihaela Țânțaru