Tripla lansare de carte la Muzeul Marinei Române

Tripla lansare de carte la Muzeul Marinei Române sub semnatura colonelului Costică Cojoc. Evenimentul a adunat în sala de la oameni de cultură din Constanţa până la reprezentanţi ai unor instituţii publice.

Impresionat de aprecierile primate, autorul celor trei volume care abordeaza o larga tematică ce vizeaza securitatea şi statul, Costică Cojoc a declarat că s-a hotarat sa duca la final manuscrisele în timp ce isi sustinea lucrarea pentru titlul de doctor.

La tripla lansare de carte care a avut loc la Muzeul Marinei Române au participat invitati de seama din Constanţa. Printre acestia Elena Frîncu, directorul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret, preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură, Mihai Daraban, comisarul-şef al Gărzii de Mediu Vasile Petro şi comandantul Centrului Militar Zonal Constanţa, cdor. dr. ing. Andrei Murineanu.

Cele trei volume semnate de colonelul dr. Costică Cojoc ating problematici tangenţiale cu activitatea armatei, astfel că la lansarea de carte au fost dezbatute punctual metode ce pot fi implementate pentru a consolida securitatea statului.

Cele trei volume sunt intitulate „Ameninţări, vulnerabilităţi şi riscuri la adresa securităţii instituţiilor/corporaţiilor economice naţionale, internaţionale, multinaţionale şi transnaţionale”, „Evoluţia teoriilor şi a politicilor de securitate ale actorului non-clasic în mediul internaţional contemporan” şi „Modelarea şi simularea în managementul de securitate pentru o instituţie/corpotaţie economică”.