Trei zile și trei nopți de distracție au debutat, astăzi, la Ovidiu

29 – 31 Mai reprezintă trei zile în care localitatea Ovidiu se transformă în capitala distracției. Activități cultural-artistice și sportive, ce îi implică atât pe copii, dar și pe adulți, au luat startul marcând, astfel, a șaptea ediție în care orașul își celebrează aniversarea. Prima zi este dedicată minorităților din localitate, fiind organizate lupte tătărești, dansuri turcești, dar și un concert cu artiști de renume. În prima seară Nico și Cabron vor urca pe scenă pentru a încânta publicul de toate vârstele.

Pe data de 30 va începe Festivalul Elena Roizen, în cadrul căruia melodiile etnofolclorice din toate zonele țării vor fi interpretate de tineri talentați, spre încântarea publicului.

Conform planurilor făcute de autoritățile locale din Ovidiu, acțiunile cultural-artistice și sportive se vor ține lanț .

Pe lângă miile de participanți care se vor bucura de petrecere, la sărbătoare va fi prezentă și o delegație din venită din Kucukkuyu, oraș turcesc înfrățit cu Ovidiu.

Pe scena Centrului Cultural vor urca pe parcursul week-end-ului și trupe în vogă precum Voltaj , Trei Sud-Est și BUG Mafia.

Petrecerea va fi încheiată cu un impresionant foc de artificii.

Reporter: Ana-Maria Stancu ; Imagine: Adi Florea