Trei zile de cumpărături la Mangalia

Dacă vă era poftă de must sau de specialitățile afumate de carne făcute de gospodine autohtone atunci evenimentul următor este, cu siguranță, pe gustul dumnevoastră. Timp de trei zile, Portul Turistic Mangalia este fieful pofticioșilor dar și a amatorilor de cumpărături. Ce mai puteți găsi la tîrgul tradițional organizat de Zilele Recoltei, vedeți chiar acum.

Must, produse apicole, preparate din carne proaspătă sau afumată, dulciuri şi brânzeturi – toate bio, după cum ne asigură producătorii veniţi, la Mangalia, din toate colţurile ţării.

Și dacă tot mergeți la cumpărături, aici puteți găsi și articole de marochinărie, încălţăminte, blănuri şi accesorii vestimentare. Amatorii de astfel de tîrguri spun că îşi vor face, zilele acestea, aprovizionarea pentru iarnă de la producători, întrucât oferta este extrem de variată:

Cine nu a vizitat astăzi tîrgul are la dispoziție un week-end întreg. Tarabele cu bunătăți sunt așezate unele lîngă altele în Portul Turistic Mangalia, iar pentru că evenimentul este unul plin de culoare locală nu puteau lipsi nici artiștii care să întrețină atmosfera de sărbătoare. Ansamblul Folcloric Litoral și Doina Muntean , prezentatorul TV Cătălin Măruță și artiștii Mellina, Mihai Trăistariu și Matteo. Spectacolele vor începe zilnic, la orele 17:00, pe scena special amenjată în Portul Turistic.

Redactor: Mihaela Dubei-Marin