Trei persoane au ajuns la spital în această dimineaţă

Trei persoane au ajuns la spital în această dimineaţă din cauza unui şofer care a vrut să depăşească un tir într-o zonă în care se circulă pe un singur sens. Nu a calculat bine distanţa şi a intrat în faţa mastodontului care s-a ciocnit violent de o altă maşină care venea din sens opus. Accidentul a avut loc pe drumul care leagă localităţile constănţene Ovidiu şi Kogălniceanu

Maşina in care se se aflau cele trei victime, cu varste cuprinse intre 30 si 40 de ani a fost izbită in plin de un autotractor incarcat cu peste 22 de tone de nisip.

Soferul mastodontului a patruns pe contrasens dupa ce a fost acrosat de un alt autoturism care intrase intr-o depasire periculoasa.

Pentru a scoate victimele din caroseria contorsionată a fost nevoie de interventia echipajelor de la Descarcerare. Ranitii au fost transportati cu doua ambulante la spital.

Politistii au deschis o ancheta si urmeaza sa stabileasca cu exactitate imprejurarile in care  s-a produs evenimerntul rutier , precum si cine va fi tras la raspundere.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Matei Ghioc