Trei foști miniștri se pot considera norocoși pentru că vor fi mai bogați cu aproximativ 11 milioane de euro

Daniel DaianuDaniel Dăianu, Dan Ioan Popescu şi Adriean Videanu se numără printre cei care vor primi bani de la buget pentru terenurile pe care le dețin și pe care se vor construi două benzi de legătură dintre autostrada spre Piteşti și DN7, dar şi pentru modernizarea celor 11 kilometri dintre DN2 și Autostrada Soarelui. Pentru achiziționarea acestor terenuri, autoritățile vor plăti  aproape 35 de euro pentru fiecare metru pătrat, un tarif mare după cum afirmă specialiștii în imobiliare.

Adriean Videanu, fost edil al Capitalei şi ministru în guvernul Boc va primi peste 110.000 de euro, deoarece prin firma sa deține terenurile şi anexele din comuna Chiajna. La rândul lui, fostul ministru de Finanţe, Daniel Dăianu va lua aproape 2.650 de euro pentru un teren de 63 de metri pătraţi pe care îl are în comuna Mogoşoaia. Dăianu a mai fost despăgubit şi acum şase ani, pentru cedarea unui teren în aceeaşi zonă.

În afară de cele 11 milioane de euro pentru exproprierile de pe centură, statul a mai alocat 5 milioane de euro, pentru alte lucrări de infrastructură.

Redactor: Raluca Damian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.