Trei copii din Năvodari au dovedit că omenia și dragostea pentru semeni nu are vârstă

Impresionati de cazul Cristinei, o adolescenta diagnosticata cu o boala grava, copiii s-au gandit la o metoda inedita sa o ajute. Au preparat limonada si au vandut-o pe strada. Toți banii stransi ii vor oferi părinților Cristinei.

Copilăria este cea mai frumoasă perioadă din viața fiecăruia. Copiii sunt sinceri, au sufletul pur și sunt mereu gata să ajute. Acesta este si cazul a trei micuți din orașul Năvodari, care s-au mobilizat să facă un gest de omenie. Carmen, Andy si Ingrid sunt un exemplu demn de urmat pentru noi, adulții. Din dorința de a o ajuta financiar pe Cristina, o adolescentă grav bolnavă din oraș, prichidenii au pus pe picioare un stand, unde vând limonadă făcută chiar de ei.

Fiecare a contribuit cu ce a putut. Părinții i-au susținut in această cauza nobilă și le-au cumpărat cele necesare: apă plată, sifon, lămâi, zahăr și pahare de unică folosință. Gestul lor nu a trecut neobserbat de locuitorii orașului. Mulți s-a oprit să se răcorească cu o limonadă .

Dacă sperăm să trăim într- o lume mai bună trebuie să contribuim la crearea ei. Azi, Cristina are nevoie de noi și de sprijinil nostru financiar ca să învingă boala. Toți cei care doriți să o ajutați puteti dona orice suma in contul Bancar: RO59RZBR0000060003797366, deschis la Banca Raiffeisen – Sucursala Constanta.

Reporter: Camer Nita ; Imagine: Narcis Verdes