Trec clipe de coșmar pentru familiile a două tinere din județul Constanța

Adolescentele, ambele de 16 ani sunt de negăsit, după ce au plecat de acasă, în mod voluntar. Polițiștii au dat startul unei misiuni contracronometru pentru a le găsi tefere pe dispărute.

O poveste parcă trasă la indigo macină două familii din județul Constanța. Una este familia tinerei Florentina Adriana Acasandrei, dispărută de acasă, voluntar, de pe data de 18 noiembrie. Familia adolescentei de 16 ani a cerut ajutorul polțiștilor de la Secția 4 pentru a o găsi. Fata are 1.50 metri înălţime, 53 de kilograme, ten deschis, ochi căprui, faţă ovală şi bărbie rotundă. Din păcate, familia tinerei nu le-a putut spune anchetatorilor cu ce era aceasta îmbrăcată în momentul în care a plecat de acasă. Într-un alt sediu de poliție, la Băneasa, o altă familie a completat datele fiicei dispărute. Dinu Andreea Bianca are tot 16 și a plecat de acasă, tot voluntar, pe 23 noiembrie. Ultima dată cînd au văzut-o părinții purta pantaloni albaştri, o geacă neagră din piele și bluză neagră. Tînăra are 1.50 m înălțime, o greutate de aproximativ 45-50 kg, ten deschis, faţă ovală, ochii verzi, păr blond şi lung.

Cei care pot furniza orice informaţii în legătură cu persoanele dispărute sunt rugaţi să contacteze Secţia 4 Poliţie Constanţa, Poliția Băneasa sau Dispeceratul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanta, la numărul de telefon 0241.611.364, interior 20.005.

Redactor: Cerasela Videanu