Traversarea prin loc nepermis continuă să facă victime

Seara trecută, un adolescent a ajuns la spital după ce a traversat șoseaua la numai câțiva metri distanță de marcajul pietonal. Tânărul s-a grăbit să ajungă acasă, însă drumul său a continuat către spital. Din fericire, nu a fost accidentat grav, însă a necesitat analize medicale detaliate.

Numai câțiva metri mai avea de mers băiatul, în vârstă de 15 ani, ca să traverseze șoseaua în mod regulamentar și să evite un accident. Graba, însă, l-a determinat să treacă șoseaua în fugă, fără să se asigure corespunzător și a fost lovit în plin de o mașină care circula regulamentar.

Din cauza impactului puternic, băiatul a suferit multiple răni și a fost preluat de urgență de o ambulanța și dus la spital.

Accidentul a avut loc în zona Casei de Cultură din Constanța, iar la fața locului au ajuns imediat și părinții copilului.

Atât șoferul, cât și pietonul, au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost zero în ambele cazuri. Oamenii legii vor deschide o anchetă pentru a stabili cu exactitate conjunctura producerii accidentului.

Reporter: Ana-Maria Stancu ; Imagine: Adi Florea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.