Trasee deviate în zona Gării Constanța

Lucrările efectuate de echipele de intrevenție ale SC RAJA SA, în apropiere de Gara Constanța, pentru remedierea unei avarii, au necesitat restricționarea traficului rutier pe Strada Gării. Când se va putea circula normal în zonă, aflați imediat.

Pentru remedierea avariei survenite la colectorul de preluare a apelor menajere de pe strada Gării, din municipiul Constanţa, vineri, între orele 9.00 – 21.00, a fost restricționat traficul rutier pe strada Gării (prelungirea bd. Ferdinand), tronsonul cuprins între bd. 1 Decembrie 1918 şi strada Theodor Burada. Pentru efectuarea lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliția Locală și Poliţia Municipală. De asemenea, a fost informată şi Regia Autonomă de Transport în Comun, care a luat măsuri pentru devierea traseelor mijloacelor de transport în comun, după cum urmează: autobuzele care vin dinspre bd. Ferdinand şi bd. 1 Decembrie 1918 vor ocoli parcul Gării pe bd. 1 Mai, str. Prelungirea Th. Burada, str. Gării, iar cele care vin dinspre CET, Poarta 6, Km 4-5 vor avea acces pe o bandă de circulaţie, pe traseul normal. De asemenea, vehiculele care vin spre gară dinspre str. Th. Burada îşi vor continua traseul pe Prelungirea Th. Burada.

SC RAJA SA își cere scuze faţă de participanţii la trafic din zona respectivă, și îi asigură că lucrătorii regiei fac tot ceea ce este necesar pentru limitarea acestor efecte nedorite şi pentru a finaliza lucrările într-un timp foarte scurt, astfel încât, până la ora 21,00, tronsonul să poată fi redat circulaţiei în cele mai bune condiţii.

Redactor: Paul Alexe