Transportul în comun din Mangalia trebuie să revină la Primărie (VIDEO)

Transportul în comun din Mangalia trebuie să revină la Primărie, spune edilul oraşului Cristian Radu. Acesta crede că microbuzele private care funcţionează în localitate de mai bine de 10 ani sunt mult prea costisitoare pentru cetăţeni.

Transportul in comun din Mangalia trebuie îmbunătăţit, iar cea mai buna varianta, spune edilul Criatian Radu este aducerea acestui serviciu public la administratia locala.

Primele doua saptamani, i-au fost suficiente lui Radu Cristian sa afle tot amalgamul de probleme din Mangalia. Iar revenirea la primarie a transportului local cat si a celui din statiuni, pare cea mai buna solutie.

Aceasta decizie va veni si in sprijinul celor care au nevoie de transport gratuit. Anumite categorii socio-profesionale, someri, elevi, studenti, cadre didactice si medicale ar putea beneficia de o reducere de 100% a transportului. Parerile totusi sunt impartite printre cetatetnii mangaliei.

Privatizat de mai bine de 10 ani, transportul in comun din Mangalia a functionat in paralel o perioada, cu cel de stat. Dar nu a durat mult, ca autocarele care apartineau de Primarie au fost scoase in totalitate. Si astfel au ramas doar microbuzele unor firme care au căştigat operarea pe traseele din muncipiu in urma unor licitaţii.

Reporter: Corina Hrom ; Imagine: Dragos Ivan