Transportul în comun de Paște și 1 Mai

În preajma minivacanței de Paște și 1 Mai, CFR Călători va facilita transportul constănțenilor, dar și al turiștilor care vor să ajungă la malul mării. De joi şi până pe 5 mai, 17 trenuri Regio şi InterRegio vor fi introduse suplimentar în grila de transport, datorită cererii crescute pentru această perioadă.

Pentru a veni în întâmpinarea turiştilor care petrec 1 Mai la mare, CFR Călători anunţă că vor fi introduse noi trenuri pe rutele Mangalia – Constanţa – Bucureşti Nord – Timişoara Nord. Mangalia – Constanţa – Bucureşti Nord – Arad şi Mangalia – Constanţa – Iaşi. De asemnea, pe 5 mai va intra în circulaţia feroviară şi trenul Rapid Bucureşti Nord – Lehliu – Feteşti.

Și cei de la Regia Autonomă de Transport în Comun Constanţa anunță programul pentru perioada sărbătorilor. Potrivit reprezentanţilor instituţiei, sâmbătă, dar şi în primele două zile de Paşte, duminică şi luni, mijloacele de transport în comun vor avea program redus. Maşinile vor pleca din staţii la ora 05.45 şi vor circula până la ora 23.00.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine; Bogdan Grigorescu