Tragi-comedie la simularea de la examenul de bacalaureat

După 3 ore în care au admirat subiectele la matematică și istorie, majoritatea elevilor s-au lăsat păgubași și au predat foile albe. Buna dispoziție nu i-a părăsit și au ieșit din săli cu zâmbetul pe buze. Cei mai mulți nici măcar nu s-au atins de partea a treia la ambele materii, iar la matematică elevii au întâmpinat probleme de la primele subiecte. Dacă unii au fost sinceri și au recunoscut că nu au făcut mai nimic, alții s-au lăudat că au ştiut. Luați însă la bani mărunți, elevii care au susținut proba la matematică au demonstrat că nu au nici măcar noţiuni elementare.

La istorie, numele Tudor Vladimirescu i-a pus în încurcătură pe mulţi. Total necunoscută le este elevilor şi perioada primului război mondial.

Aproape 6 mii de elevi au susținut simularea la matematică şi istorie. Speriați după testarea la limba şi literatura română, 1642 de elevi nu s-au mai prezentat. De altfel 2 tineri de la Liceul Energetic au fost eliminați din sală, după ce au fost prinși când încercau să copieze.

Reporter: Camer Negip ; Imagine: Alex Brinzaru