Tragedie rutieră la intrare în Costinești

Noapte de coșmar pentru cele două familii implicate în accident. Cei din Constanța se întorceau acasă, dinspre 23 August, iar cei din Iași încercau să ajungă în Costinești, unde urmau să își petreacă concediul la mare.

O clipă de neatenție le-a schimbat, pentru totdeauna, destinele. Șoferul ieșean i-a tăiat fața constănțeanului, încercînd să intre în Costinești, iar ce a urmat depășește imaginația…

Impactul a fost devastator pentru toți ocupanții celor două mașini. Șase dintre ei au fost luați cu Ambulanța și transportați, de urgență, la Spitalul Clinic Județean Constanța. Printre aceștia doi copii, unul de un an și patru luni și celălalt de doar patru luni.

Femeia care se afla pe locul din dreapta al mașinii a fost scoasă dintre fiarele contorsionate mai mult moartă decît vie. Medicii de pe Ambulanță s-au chinuit mai bine de o oră jumătate să o resusciteze, însă inima acestia a încetat să mai bată.

Polițiștii de la Rutieră au efectuat măsurătorile și spun că practic mașina de Iași i-a tăiat fața celuilalt autoturism.

Șoferul ieșean este acum cercetat penal pentru uciderea din culpă a soţiei sale aflată pe locul din dreapta și vătămarea corporală a celorlalte șase victime ale accidentului.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu