Tragedie în prima săptămâna din noul an

O femeie și un bărbat, au fost găsiți fără suflare, într-o locuință din Constanța, în urma unei intoxicații cu monoxid de carbon, după cum bănuiesc autoritățile, din ancheta preliminară. Nenorocirea s-a petrecut pe strada Bogdan Vasile, nr.15 din municpiul Constanța, iar un vecin a sunat la 112 după ce nu a mai observat nicio mișcare în curtea vecină de câteva zile.

Pompierii de la Descarcerare au spart ușa și au permis polițiștilor și medicilor să intre în casă.

Se pare că femeie era proprietara casei, iar bărbatul locuia cu chirie în același imobil. Unul dintre chiriasii femeii fusese plecat cateva zile din localitate. A incercat sa ia legatura cu ea de mai multe ori prin telefon insa nu a reusit.

Vecinii spun ca femeia obisnuia sa fie vizitata de diversi barbati. Nu era o persoana conflictuala si nu avusese niciodata probleme cu localnicii din zona.

Politistii si legistii au impanzit curtea si au prelevat probe si amprente de la fata locului. Locuinta nu era racordata la reteaua de gaze iar femeia se incalzea cu ajutorul unui arzator conectat la butelia de gaz. E posibil ca tocmai aceasta sa fi fost cauza mortii celor doi.  Trupurile celor doi au fost transportate la morga, iar medicii legisti vor efectua necropsia pentru a stabili cu exactitate cauzele decesului dar si imprejurarile in care a survenit acesta.

Redactor: Andreea Barbu