Tragedie pentru o familie din Constanța

Carnagiu pe un drum european  din  județul Vrancea. Patru persoane au murit și alte două au fost grav rănite în urma unui accident rutier petrecut în localitatea Pădureni. Printre victime se află și trei persoane din Constanța. Momentul impactului a fost surprins de o cameră de bord. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoțional.

Tragedia s-a petrecut duminică după-amiază, pe drumul European 85, în apropiere de localitatea vrânceană Haret. Accidentul s-a produs în urma coliziunii frontale a două autoturisme, unul înmatriculat în Constanţa, iar celălalt în Bacău. Momentul impactului a fost surprins de o cameră de bord.

Potrivit ISU Vrancea, patru victime au decedat, printre care şi un copil de 14 ani. La faţa locului au intervenit mai multe echipaje de la Poliţie, Ambulanţă, SMURD şi ISU, inclusiv autospeciala pentru victime multiple.

Copilul şi părinţii decedaţi călătoreau într-o maşină înmatriculată în judeţul Constanţa. Alte două victime au fost preluate de SMURD şi transportate la spitalul din Focşani.

Traficul rutier pe DE 85, în zona localităţii Pădureni, a fost blocat timp de zeci de minute pe ambele sensuri. Anul trecut, aici au avut loc peste 170 de accidente grave, în urma cărora 76 de oameni şi-au pierdut viaţa.

Redactor: Oana Jărloianu