Tragedie pe drumul naţional 2A la ieşirea din Ovidiu

Tragedie pe drumul naţional 2A la ieşirea din localitatea constănţeană Ovidiu. O tânără şi-a pierdut viaţa după ce a scăpat maşina de sub control şi s-a izbit violent de un copac. Politiştii cred că femeia a adormit la volan.  Martorii spun că tânăra gonea cu aproape 100 de kilometri la oră. La un moment dat, din motive rămase încă necunoscute, a pierdut controlul volanului. Maşina a intrat pe contrasens, iar în final s-a oprit într-un copac de marginea drumului.

Cei doi tineri au sunat imediat la 112 iar o ambulanţă SMURD, dar şi un echipaj de la descarcerare au sosit în scurt timp la faţa locului. Pompierii s-au chinuit mai bine de 30 de minute să o scoată pe fată dintre fiarele contorsionate. între timp, medicii luptau pentru viaţa tinerei. Politistii au declanşat o anchetă, însă cum tânăra era singură în maşină, va fi destul de dificil de stabilit cauza exacta a tragicului eveniment.

Trupul tinerei a fost dus la morgă pentru necropsie. Politiştii trag un semnal de alarmă şi îi sfătuiesc pe şoferi să nu urce la volan dacă sunt obosiţi şi să nu apese prea tare pedala de acceleraţie, oricât de experimentaţi ar fi.

Reporter: Cristina Plesca ; Imagine: Iulian Virlan