Tragedie pe drumul care leaga Constanta de Valu lui Traian

Un barbat din comuna Pestera si-a pierdut viata dupa ce a fost lovit succesiv de doua autoturisme. Victima a coborat din autobuz si a vrut sa traverseze drumul national, in fuga, pe intuneric. Barbatul nu a mai apucat sa ajunga pe partea cealalata pentru ca a fost acrosat de o masina si aruncat pe contrasens.

Barbatul de 69 ani a plecat din Pestera catre Valu lui Traian inca de dimineata. Nimeni nu stie de ce a ajuns la destinatie abia dupa ora 21.00. El a coborat din autobuz si a traversat Drumul national pentru a ajunge la statiunea de cercetari agricole Valu lui Traian. Urma sa-si viziteze fiul, dar neatentia l-a facut sa sara direct in fata unei masini.

Impactul a fost atat de puternic incat trupul barbatului a zburat pe contrasens si a fost lovit de o alta masina.

Martorii au sunat imediat la 112, dar medicii nu au mai putut sa faca nimic pentru a-l salva.

Fiul victimei spune ca nu stie ce anume l-a retinut pe tatal sau sa ajunga la el pe timpul zilei.

Trupul neinsufletit al barbatului a fost transportat la Morga Cimitirului Central din Constanta pentru efectuarea necropsiei. Politistii au deschis o ancheta pentru stabilirea circumstantelor in care s-a produs accidentul. Cei doi conducatori auto sunt cercetati penal pentru omor din culpa. Chiar si asa, dosarele vor fi inchise cu neinceperea urmaririi penale pentru ca pietonul este cel vinovat.

Redactor: Adrian Boioglu