Tragedie într-un cartier constănţean

Un tânăr de numai 22 de ani a ales să își pună capăt zilelor într-un mod cumplit: s-a aruncat în gol de la etajul 9 al unui bloc. Se pare că bărbatul a luat această decizie în urma unei discuții telefonice pe care ar fi avut-o cu iubita lui seara trecută.

Mircea era student în anul II la Medicină şi locuia cu chirie într-o garsonieră din apropierea Universității Ovidius. O fire liniștită, un student eminent și responsabil, așa îl descriu vecinii care încă sunt în stare de șoc.

Ultima care l-a văzut pe tânăr în viață a fost proprietara garsonierei unde locuia. La fel ca şi ceilalţi vecini, femeia are numai cuvinte de laudă la adresa băiatului și nu își explică de ce a luat hotărârea de a-şi pune capăt zilelor.

După primele cercetări efectuate și după declarațiile apropiaților, se pare că tânărul suferise o decepție în dragoste. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la morga cimitirului central în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.

Reporter: Camer Negip ; Imagine: Victor Nita