Tragedie într-o familie din Năvodari

Autoritățile au deschis o anchetă în cazul băiețelui de trei ani din Năvodari, care a murit ieri după ce a căzut într-o hazna. Micuțul se juca împreună cu un alt copil și, cel mai probabil, a ajuns acolo din cauza neatenției. Tragedia s-a produs în curtea unor prieteni de familie la care se aflau în vizită.

 

Medicii sosiți la Năvodari pentru a interveni în cazul copilul de doar trei anișori căzut în hazna au reușit să-i readucă acestuia pulsul, însă din păcate micuțul s-a stins din viață la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Constanța.

Tatăl copilului mai mare a fost cel care l-a scos pe micuț din hazna în timp ce rudele sunau la 112. La fața locului s-a deplasat un echipaj mixt al Poliției din Năvodari care l-au luat pe băiețel și a plecat spre Ambulanță. Medicii l-au resuscitat timp de o oră, iar la final micuțul a început să aibă puls. A fost transportat la Spitalul Județean din Constanța dar, din păcate, la Unitatea de Primiri Urgențe, inima băiețelului a încetat să mai bată. Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru a stabili cine se face vinovat de tragedie. În paralel, Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului a început o anchetă.

Părinții mai au o fetiță de 10 ani și se îngrijeau de copiii lor, potrivit autorităților.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea