Tragedie intr-o familie din Constanta

O copila de doar 12 ani a murit dupa ce a alunecat si a cazut de la etajul 5 al unei constructii dezafectate. Nenorocirea s-a produs chair sub ochii pretenilor de joaca ai fetei. Ei au fost si cei care si-au anuntat parintii iar oamenii au sunat imediat la 112. Din pacate medicii nu au mai putut face nimic. Mama fetei este casnica si mai are inca doi copii. Este disperata pentru ca nu are bani nici macar sa-si inmormanteze copila.

Vestea ca micuta s-a stins dupa ce a cazut de la etaj a picat ca un trasnet asupra mamei. O stia in grija bunicilor si nici nu banuia ce se intamplase cu copila.

Copila plecase la bunici iar prietenii le cerusera voie batranilor sa mearga cu ei la joaca. Mai fusese de atatea ori asa ca nu si-au facut griji.

Nimeni nu stie ce s-a intamplat cu exactitate. Vecinii spun ca micuta mergea cu spatele si la un moment dat ar fi alunecat si a cazut pe casa liftului, in gol de la cativa metri inaltime.

Acum femeia este disperata. Si-a perdut copilul si din cauza situatiei materiale precare nu are nici bani ca sa o inmormanteze. Mai mult decat atat, spune ca cei de la morga i-ar fi cerut si bani ptr efectuarea necropsiei in sistem de urgenta.

Femeia face un apel disperat la cei care o pot ajuta cu bani pentru asi inmormanta crestineste copilul.

Redactor: Cerasela Videanu