Tragedie într-o familie constănțeană

Doliu într-o familie constănțeană! Un navigator constănțean a murit la bordul unei nave comerciale din Singapore, în drum spre China, în apele statului malaysian Sabah. Acesta avea 36 de ani și începuse să lucreze pentru companie în urmă cu doar o săptămână.

Tânărul a decedat miercuri dimineață, in sala motoarelor. Din primele informații, Stelian Mevlit, de 36 de ani, de profesie inginer a fost victima unui accident prin cădere și a suferit răni serioase la cap.

O investigaţie iniţială a arătat că nu existau răni pe corpul defunctului, iar o autopsie urma să fie efectuată joi. Decesul constănţeanului a fost confirmat la ora locală 15:00 (10:00, ora României), la sosirea în terminalul 2 al Aeroportului Internaţional Kota Kinabalu. Potrivit primelor declarații, românul ar fi decedat din cauza hemoragiei abundente.  Poliţia nu a fost în măsură să ia declaraţii de la cei 15 membri ai echipajului, deoarece nava şi-a continuat drumul către Shekou, în China. Cu toate că Mevlit Stelian nu era afiliat Sindicatului Liber al navigatorilor, Adrian Mihălcioiu  a precizat că familia celui trecut în neființă va fi ajutată.

Bărbatul era căsătorit și era al treilea inginer al navei Berge Bulk Maritime din Singapore. El a început să lucreze pentru companie în urmă cu o săptămână.

Redactor: Oana Jărloianu