Tragedie în urma cu doar cateva ore pe DN3 in localitatea constanteana Valu lui Traian (VIDEO)

O persoana se zbate intre viata si moarte si alte patru zac pe patul de spital, in urma unuia dintre cele mai grave accidente din ultima perioadă. În încercarea de a evita un TIR care a iesit pe neprevazute de pe un drum lăturalnic, soferul unui Volkswagen a pierdut controlul directiei si a patruns pe contrasens, unde s-a izbit frontal de un alt autoturism care venea din sens opus.

Impactul a fost devastator. Cinci victime in stare grava si autoturismele transformate intr-un morman de fiare. Şoferul unui TIR a iesit brusc de pe un drum laturalnic fara sa se asigure, spun  politistii de la Rutiera. Nu acelasi lucru il sustine si presupusul vinovat, care are o cu totul alta versiune despre modului in care s-a produs accidentul.

In spatele usilor Urgentei Spitalului Clinic Judeteran Constanta, victimele se lupta cu moartea.

Unul dintre raniti a fost adus la spital intr-o stare extrem de grava, spun medicii de pe ambulanta. Ceilalti patru sunt insa constienti, desi au suferit multiple traumatisme si leziuni. Ei vor ramane internati in incinta unitatii sanitare constantene pentru a fi sub permanenta supraveghere medicala. Aceasta este a doua noapte consecutiva cand medicii se confrunta cu cazuri grave provenite din acidentele rutiere de pe soselele Constantei.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Alex Ionescu