Tragedie în India

Tragedie în India! Cel puțin 27 de copii și trei adulți au murit într-un accident, după ce autobuzul în care se aflau s-a prăbușit într-o prăpastie adâncă, la poalele Munților Himalaya.

Un autobuz școlar s-a prăbușit într-o prăpastie de la poalele Munților Himalaya. Conform poliției locale, autovehiculul  a alunecat într-un defileu adânc de 60 de metri.  27 de elevi, doi profesori şi șoferul și-au pierdut viața în urma impactului. Majoritatea copiilor aveau vârste cuprinse între 10 și 12 ani. Autoritățile derulează investigații pentru a stabili cauzele accidentului. Conform primelor informații, mașina a intrat cu viteză prea mare pe o porţiune îngustă de drum, iar șoferul a pierdut controlul autovehiculului. Incidentul a avut loc luni, la aproximativ 300 de kilometri de New Delhi. Imagini de la fața locului  arată autobuzul galben distrus complet şi copii răniţi sau plini de sânge transportaţi pe targă sau în braţe. Statul Indian a decis să acorde 500.000 de rupii familiilor victimelor.

Drumurile din India sunt printre cele mai periculoase din lume, cu peste 150.000 de decese cauzate de accidente rutiere în fiecare an.

Redactor: Isabela Boantă