Tragedie în gimnastică

Tragedie în gimnastica din Statele Unite ale Americii! Melanie Coleman, o sportivă de doar 20 de ani, și-a pierdut viața în urma căzăturii suferite la un antrenament.

Tânăra nu a supravieţuit accidentării grave la măduva spinării, după căzătura care a survenit în timp ce se antrena la paralele. Sportiva era studentă la Universitatea Southern Connecticut State.

Melanie Coleman aspira să devină infirmieră și excela atât la învăţătură, cât şi în sportul preferat. Pentru tânăra de 20 de ani, gimnastica reprenzenta întreaga ei viața. Îi plăcea să și antreneze copii cu vârste cuprinse între 2 și 15 ani și avea cursuri part-time la o sală de gimnastică.

Peste 65.000 de dolari au fost strânşi prin intermediul unei platforme de finanţare, pentru a ajuta familia sportivei, care este devastată de pierderea suferită.

”În această noapte, paradisul a câștigat un înger minunat. Te iubim, suntem binecuvântați și îți mulțumim că luminezi toate viețile pe care le-ai atins. În ultimul act al lipsei sale de egoism, Melania a fost capabilă să ofere viață celorlalți.”, a declarat familia sportivei la momentul trecerii sale în neființă.

Acest sport popular în Statele Unite, care o are ca vârf de lance pe Simone Biles, considerată una dintre cele mai valoroase gimnaste din toate timpurile, este marcat deseori de accidentări, dar leziunile la coloana vertebrală sunt foarte rare.

Redactor: Mihaela Țânțaru