Tragedie în comuna Nicolae Bălcescu din județul Constanța

Un bărbat în vârstă de 52 de ani a murit în timp ce încerca să remedieze o problemă la un stâlp de electricitate. Bărbatul era angajat la societatea deținută de consiliul local al comunei Nicolae Bălcescu din Județul Constanța.

Bărbatul, de meserie electrician, dar fără autorizație pentru a efectua lucrări pe rețele de înaltă și medie tensiune, a încercat să amplaseze o consolă pe unul din stâlpii din comună.  Din nefericire, în doar câteva secunde, acesta s-a electrocutat și a murit pe loc.

Bărbatul de 52 de ani, era căsătorit și avea doi copii. Acesta se afla de câteva zile în concediu. Primarul localității spune că electricianul nu a fost solicitat de către instituție ca să efectueze reparația.

Serviciul de ambulanță și poliția au fost solicitate să intervină de urgență în acest caz. După electrocutare, trupul bărbatului a rămas pur și simplu suspendat pe stâlpul de tensiune electrică, așa că a fost nevoie și de prezența pompierilor pentru a putea fi dat jos. Inspectorii de muncă urmează să stabilească dacă nefericitul eveniment poate fi încadrat în categoria accident de muncă.

Redactor: Alexandra Panait