Tragedie în comuna constănţeană Moviliţa

Bărbatul era fiul unuia din preoţii care slujesc la biserica Sf. Ioan Botezătorul din Constanța și pro decan al Facultății de Teologie din cadrul Universității Ovidius. Pentru că familia lui avea o fermă în Movilița, obișnuia să muncească acolo în fiecare zi. După săptămâni întregi în care a lucrat la fântănă, s-a decis într-un final să o curețe. Numai că frânghia de susținere improvizată de el nu a ținut și s-a desprins. Atunci muncitorul care era împreună cu el a sunat la 112.

Muncitorul spune că în momentul în care frânghia s-a desprins, a auzit o bubuitură puternică. Atunci și-a dat seama că ceva nu este în regulă. La fața locului au sosit cei de la descarcerare care s-au chinuit minute în șir să îl scoată pe bărbat din fântână.

Din spusele muncitorului, bărbatul încă mai respira atunci când a fost scos din puț. Însă eforturile medicilor de la ambulanță de a-l resuscita au fost în zadar.

Imediat a fost anunțată și familia bărbatului. La auzul veștii mama acestuia a fost cât pe ce să leșine.

Trupul bărbatului de 34 de ani a fost transportat la morgă pentru efectuarea neropsiei și pentru a se afla cu exactitate cauza morţii.

Reporter: Corina Hrom ; Imagine: Alex Brinzaru