Tragedie fără margini, noaptea trecută, la Constanța

Ora 23.17 – clipa în care Andreea a fost spulberată de pe trecerea de pietoni situată pe Soveja, chiar în fața Institutului de Marină din Constanța. Imaginile surprinse de camerele de luat vederi sunt șocante. Fata a apucat să facă doar cîțiva pași pînă să ajungă pe capota mașinii, de unde a fost aruncată în aer și s-a prăbușit apoi pe mijlocul străzii. Au urmat momente dramatice.

Mama fetei a avut nevoie de îngrijiri medicale, în timp ce tatăl acesteia nu s-a mișcat nicio secundă de lîngă victima înconjurată de medicii care încercau să o readucă la viață. Disperați și plini de durere, frații tinerei și-au vărsat amarăciunea pe presupusul vinovat.

De fapt, acesta ieșise din barul din apropiere imediat după ce a auzit o bubuitură puternică, și a încercat să-i acorde tinerei primul ajutor.

Nimeni nu l-a văzut însă pe cel care a provocat tragedia. Imediat după impact, acesta a profitat de faptul că victima zăcea, fără suflare, și a fugit de la fața locului. Politiștii au reusit să indentifice proprietarul autoturismului, un bărbat din localitatea Mihail Kogălniceanu, însă acesta spune că a vîndut-o și că nu știe cine se afla la volan, seara trecută.

Șoferul care lovit-o pe tînără riscă să petreacă ani grei în spatele gratiilor. Este acuzat de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

Reporter: Andreea Barbu; Imagine: Bogdan Grigorescu