Tragedie fără margini la Constanța

Un copil de numai doi ani a murit dupa ce a cazut de etajul trei al blocului in care locuia. Micutul era acasa impreuna cu  fratii lui, dintre care unul geaman si mama. Femeia insa plecase de langa ei doar cateva secunde pana la bucatarie. A fost insa suficient cat sa se produca nenorocirea.

Nimeni nu intelege cum a fost posibil ca un asemenea necaz sa se abata asupra familiei micutului. Vecinii spun ca era o familie fericita, iar mama avea grija de copii in permanenta.

Bunicul micutului abia isi mai gaseste cuvintele ca sa vorbeasca. Nu era acasa in acel moment iar cand l-au sunat parca s-a prabusit cerul peste el.

Pana si medicii care au ajuns imediat la fata locului au fost marcati de tragedie. Spun ca micutul nu a avut nici o sansa. In speranta ca ar putea sa il salveze  mama si bunica l-au luat de jos si au incercat sa il duca in casa pana la sosirea ambulantei.

Tatal copilului este marinar si este plecat in voiaj. Va veni cel mai probabil acasa ca sa isi ingroape fiul. Oamenii legii au deschis un dosar penal in rem pentru ucidere din culpa.

Redactor: Andreea Barbu