Tragedie fără margini în localitatea constănțeană Satu Nou

Un copil de doar un an și opt luni și-a găsit sfîrșitul chiar din mîinile celui care ar fi trebuit să îi fie ca un tată. Deși bărbatul susține că micuțul ar fi leșinat și că a încercat să îl resusciteze, rezultatele raportului medico-legal scot la iveală fapte cutremurătoare. Copilul avea organele interne zdrobite și a murit în urma violențelor  aplicate de concubinul mamei sale.

Povestea micuțului de doar un an și opt luni i-a șocat pe localnicii din Satu Nou. Dacă pînă acum, oamenii îi compătimeau pe părinți pentru nenorocirea care i-a lovit crunt, lucrurile au luat o turnură înfiorătoare. La două zile după moartea bebelușului, raportul medico-legal scoate la iveală o crima comisă chiar de concubinul mamei.

Bărbatul de 26 de ani are însă o cu totul altă viziune asupra celor întîmplate și spune că el nu a făcut altceva decît să încerce să îl salveze pe micuț, caruia i s-ar fi făcut rău și nu mai respira.

Mărturisirile șocante sunt susținute de însăși mama micuțului, care a petrecut toată noaptea la Parchet, unde a dat declarații în favoarea concubinului său. Femeia susține că micuțul și-ar fi pierdut viața în urma unor probleme de sănătate.

Cu toate acestea însă, probele medicale vorbesc de la sine, iar pe baza acestora procurorii au dispus măsura arestului preventiv pentru 29 de zile împotriva agresorului.

Bărbatul este acuzat de omor calificat și riscă să își petreacă ani grei în spatele gratiilor.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu