Tragedie fără margini în Eforie Sud (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kdxKn2iONmg[/youtube]Tragedie fără margini în Eforie Sud, unde un copil de doar trei ani, lăsat nesupravegheat, și-a găsit sfîrșitul chiar sub ochii părinților. Băiețelul a ajuns în piscina amenajată în fața vilei și s-a înecat. Nimeni nu ştie exact cum s-a întâmplat totul.

Tragedia s-a produs la o vilă de vacanță din stațiunea Eforie Nord, acolo unde familia se afla pe timpul verii. Ceea ce trebuia să fie de fapt o vacanță, s-a transformat în cel mai negru coșmar pentru oameni. Într-o secundă de neatenție, micuțul Răzvan a reușit să ajungă pînă la piscină, unde a căzut, iar de acolo a început coșmarul. Părinții băiețelului, doi oameni de afaceri ce deţin o societate ce comercializează produse din vin, sunt cei care l-au găsit în apă și au sunat imediat la 112 . Manevrele de resuscitare s-au dovedit a fi în zadar, iar inima micuțului nu a mai vrut să bată. Medicii au fost nevoiți să constate decesul.

Vestea s-a abătut ca un fulger și asupra vecinilor și a celor care s-au aflat în zonă. Moartea micuțului i-a impresionat pe toți.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Morga Spitalului Clinic Județean Constanța, unde urmează ca medicii legiști să se pronunțe în legătură cu decesului. La doar cîteva zeci de minute după nenorocirea de la vila de vacanță, o altă tragedie avea să se abată în stațiunea Eforie. O altă persoană și-a găsit sfîrșitul prin înec, de data aceasta însă în apele mării, în dreptul unui hotel din stațiune.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Matei Ghioc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.