Traficul rutier va fi restricționat pe bulevardul Tomis

Primăria Constanța aduce la cunoștința locuitorilor municipiului că traficul rutier va fi restricționat pe 30 noiembrie și 1 decembrie pe bulevardul Tomis. Măsura a fost luată pentru ca evenimentele dedicate Zilei Naționale să se poată desfășura în cele mai bune condiții.

Primăria municipiului Constanța în colaborare cu Instituția Prefectului – Județul Constanța, Consiliul Județean și Comandamentul Flotei, organizează în data de 1 decembrie 2017 un ceremonial ce va include defilarea trupelor pedestre și a mijloacelor de tehnică militară. Evenimentul, organizat cu ocazia Zilei Naționale a României, se va desfășura în intervalul orar 11:00-12:00, pe bd. Tomis.

Pentru ca evenimentele din data de 1 decembrie să se desfășoare în bune condiții, Primăria Constanța a anunțat că traficul rutier va fi restricționat pe bulevardul Tomis pentru defilarea paradei militare.  Astfel, joi, 30 noiembrie 2017, începând cu ora 18:00, se va interzice accesul şi staționarea autovehiculelor în parcarea din zona Sălii Sporturilor precum şi în parcarea aflată pe B-dul Tomis, tronsonul cuprins între Sala Sporturilor şi B-dul Ferdinand.

De asemenea, în ziua de vineri – 1 decembrie, în intervalul orar 07:30-12:00 – se restricționează circulația pe B-dul Tomis, tronsonul cuprins între zona Capitol şi B-dul Ferdinand, fără însă a restricționa circulația pe B-dul Ferdinand a autobuzelor aparținând RATC. Acestea vor staționa la intersecția B-dului Ferdinand cu B-dul Tomis în perioada defilării plutoanelor.

Totodată, străzile cu care se intersectează B-dul Tomis, respectiv str. Cuza Vodă, str. Ştefan cel Mare, str. Constantin Brătescu, str. Sarmisegetuza, str. Dacia și str. Decebal, str. Tudor Vladimirescu vor fi închise circulației.

Redactor: Ramona Caba