Traficul rutier din Mamaia trece la ”programul de vară”

Începând de astăzi, traficul rutier în stațiunea Mamaia va fi redirijat în conformitate cu planul întocmit pentru sezonul estival, dar și viteza maximă admisă în stațiune va fi redusă, de la 60 la 50 de km/h.

Primăria municipiului Constanța anunță șoferii că, începând de astăzi, traficul rutier în stațiunea Mamaia, din zona Perla, va fi redirijat astfel:

  • din direcţia Pescărie spre Năvodari: înainte, pe 2 benzi de circulaţie, cu prioritate faţă de celelalte direcţii;
  • din direcţia Năvodari spre Constanţa spre Bulevardul Aurel Vlaicu, la dreapta pe 2 benzi;
  • din direcţia Bulevardul Aurel Vlaicu spre Năvodari înainte, pe 8 benzi de circulaţie, cu respectarea semnificaţiei indicatoarelor şi marcajelor rutiere;
  • din direcţia Bulevardul Aurel Vlaicu spre Pescărie (Sat Vacanţă) la dreapta, pe 2 benzi de circulaţie.

Tot începând de astăzi, viteza maximă admisă în Staţiunea Mamaia este de 50 km/oră, semnalizată corespunzător cu indicatoare rutiere la cele trei intrări în stațiune.

Pe această cale, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră, să nu afecteze fluenţa şi siguranţa circulaţiei şi să nu producă prejudicii proprietăţii publice sau private. Oprirea, staţionarea şi parcarea se vor face în locurile special amenajate şi semnalizate, fără ocuparea spaţiilor destinate staţiilor taxi şi autobuz.