Traficanți reținuți la Craiova

Acțiunea polițiștilor  a vizat pe unul din membrii clanului craiovean Caiac. Fiul binecunoscutului interlop a fost ridicat de mascaţi de la locuinţa sa. Tânărul de 23 de ani e suspectat că ar fi capul unei grupări specializate în trafic de etnobotanice.

Alături de acesta au mai fost reținuți încă opt tineri.

Toţi cei opt membri ai reţelei au intrat în vizorul anchetatorilor pentru că mai mulţi consumatori au ajuns la spital după ce au consumat etnobotanice.

Tinerii comercializau etnobotanice într-un imobil situat chiar la câteva sute de metri de sediul poliţiei rutiere din Craiova. Procurorii DIICOT îi monitorizau de două luni. Şeful reţelei, Cosmin Pârvu, zis Coco, fiul interlopului Caiac a fost prins în flagrant în timp ce primea un pachet cu etnobotanice.

Tinerii sunt cercetaţi pentru comercializare de substanţe cu efect psihoactiv, fără licenţă. Nu este prima oară când numele lui Cosmin Pârvu, apare în scandaluri publice. În luna aprilie, fiul lui Caiac s-a urcat băut la volan şi a intrat cu maşina într-un gard. Şi-a chemat apoi câţiva prieteni, iar la sosirea jurnaliştilor aceştia au făcut scandal.

Pentru mai multe detalii si imagini video va rugam urmariti jurnalul Litoral TV

Redactor: Raluca Damian

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.