Traficanți de minori, reținuți

Poliţiştii de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate şi jandarmii din Timişoara au descins astăzi la două adrese într-un dosar de trafic de minori. A fost vizată o grupare de proxeneți.

Potrivit unor surse din cadrul anchetatorilor, marţi dimineaţa au avut loc percheziţii la două adrese din Timişoara, la persoane implicate într-un dosar cu trafic de minori. Doi bărbați obișnuiau să racoleze tinere, de cele mai multe ori minore, pe care le obligau să întrețină relații sexuale cu diferiți parteneri. Una dintre victime a fost racolată în urmă cu un an cand avea doar 16 ani. Partidele de amor se desfăşurau în apartamente închiriate, în Timişoara, iar pentru acestea clienţii plăteau între 150 și 200 de lei. O mică parte din bani ajungeau, însă, la fete. Anchetatorii spun că minorele erau obligate să întrețină relații sexuale chiar și cu 2-3 clienți într-o singură zi.

Cei doi bărbaţi au fost duşi la sediul DIICOT Timişoara, pentru a fi audiaţi. Ei sunt acuzați de proxenetism și trafic de minori.

Redactor: Cristina Niță