Trafic paralizat în minivacanţă

Cu gândul la un concediu prelungit pe litoral, zeci de mii de turişti au fost nevoiţi să treacă încă o dată proba traficului pentru a se putea bucura de vacanţă. Răbdarea le-a fost pusă la grea încercare şi nu puţini au fost cei carora le-au cedat nervii.

Cu gandul de a scapa de aglomeratie cei mai multi dintre turisti au plecat de acasă cu noaptea-n cap, insa trezitul de dimineaţă nu i-a ajutat cu nimic.

Pentru a putea să se bucure cât mai repede de minivacanţa de Sfânta Maria şoferii au transformat banda de urgenţă a Autostrăzii Soarelui în cea de-a treia bandă de circulaţie.

Ceilalţi şoferi ce au aşteptat răbdători la cozile kilometrice nu au avut o părere deloc bună despre gestul colegilor de trafic, care au folosit banda de urgenţă după bunul plac.

Poliţiştii au fost prezenţi în fiecare intersecţie încercând să fluidizeze traficul. Afluxul mare de turişti însă, a făcut ca traficul pe marile bulevarde să fie aproape paralizat.

La fel ca pe autostradă, şi în municipiul Constanţa anumiţi şoferi nu au ţinut cont de prezenţa oamenilor legii şi au călcat linia continuă ori de câte ori a fost nevoie. Însă, chiar şi cu aceste probleme, românii care ajung sa puna piciorul pe nisipul litoralului au puterea să glumească şi să zâmbească.

Reporter: Sorin Hulubei ; Imagine: Ionut Constantin