Trafic îngreunat la punctele de frontieră cu Bulgaria

Dacă v-ați hotărât să vă petreceți minivacanța din perioada 11- 15 august pe litoralul bulgăresc,poate vă mai gândiți…  Ministerul Afacerilor Externe informează că numărul mare al autoturismelor care traversează frontiera va fi foarte mare, ceea ce înseamnă multe ore de așteptat.

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care tranzitează sau călătoresc pe teritoriul Bulgariei că, în perioada 11 – 15 august, din cauza numărului mare de autoturisme care vor traversa frontiera, există posibilitatea creșterii timpilor de așteptare și a formării de aglomerări la punctele de trecere.

Se estimează că valorile cele mai ridicate de tranzit se vor înregistra în această seară, dar  sâmbătă dimineață, pe sensul de ieșire din România, precum și marți seară, 15 august, pe sensul de intrare în România. Timpul suplimentar de așteptare poate fi cauzat, la punctul de frontieră Giurgiu – Ruse, de procedura de colectare a taxei de pod. Cetățenii români sunt rugați să se informeze asupra condițiilor de trafic prin punctele de frontieră și să utilizeze, pe cât mai posibil, toate punctele de trecere deschise de la frontiera româno – bulgară.

Redactor: Daniel Albu