Trafic de coșmar în Constanța

Claxoane, ore în șir pierdute și nervi întinși la maximum. Cam așa se poate descrie, în doar câteva cuvinte, traficul din Constanța. Neputința autorităților, dar și încăpățânarea oamenilor, au condus la un adevărat coșmar pe străzile orașului de la malul mării.

Dacă sunteți nevoiți să plecați la drum zilele acestea, ar fi bine să vă luați o marjă de timp destul de mare. Dacă în mod normal un drum îl parcurgeți, spre exemplu, în 10 minute, din cauza condițiilor de pe străzile orașului. există posibilitatea să parcurgeți, același drum, chiar și în jumătate de oră.

Pe lângă faptul că se circulă extrem de greu, mai există și șoferi indisciplinați, care opresc pe unde apucă, încurcând tot traficul.

Și dacă deplasarea cu mașina vi se pare un coșmar, cu siguranță nu vreți să fiți în locul pietonilor. Nu e de mirare că Unitatea de Primiri Urgențe a fost luată cu asalt de către cetățeni care s-au prezentat cu foarte multe cazuri de fracturi.

Medicii le recomandă cetățenilor să nu iasă din case dacă situația nu o impune.

Deși soarele este sus pe cer zilele acestea, nu vă lăsați păcăliți. Temperaturile sunt extrem de scăzute, astfel că zăpada care s-a așternut săptămâna trecută, acum este tare precum gheața.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea