Trafic cu substanțe psihoactive

Flagrant și descinderi au avut loc pe raza județelor Constanța și Prahova la persoane bănuite de trafic cu substanțe psihoactive. În urma acțiunii întreprinse de polițiști, cinci persoane au fost reținute.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești au efectuat o prindere în flagrant delict și 4 percheziții în județele Prahova și Constanța. Descinderile au vizat o cauză penală privind traficul cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive. Din cercetările polițiștilor, în perioada 2017-2018, persoanele în cauză ar fi comercializat substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive către mai multe persoane din Ploiești.

Cinci persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T.- Secția Teritorială Ploiești, iar procurorul de caz a dispus reținerea lor pentru o perioadă de 24 de ore.

Aceste activități au beneficiat și de sprijinul polițiștilor din cadrul Unității Centrale de Analiza Informațiilor, a celor specializați în combaterea criminalității organizate din Constanța, precum și din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.  De asemenea, la percheziții au participat și jandarmi din Ploiești.

Redactor: Cristina Niță