Top destinații de Valentine’s Day

Dornice să petreacă câteva zile de neuitat alături de persoana iubită, cuplurile și-au rezervat din timp vacanța de Valentine s Day. Paris, Roma, Veneția sau Barcelona sunt  doar câteva din cele mai căutate destinații.

Anul acesta o excursie în orașul iubirii, Paris pornește de la 400 de euro de persoană . Îndrăgostiții fac plimbări de-a lungul Senei și se opresc mereu în fața lacătelor iubirii . Străzile înguste și cafenelele romantice sunt perfecte pentru cei care vor să petreacă clipe de neuitat alături de persoana iubită. O mini-vacanță în Veneția pornește de la 250 de euro. Veneția a primit acum câțiva ani eticheta de “cel mai romantic oraș” și are un argument puternic. Aici dragostea plutește la propriu, in gondolele pline de îndrăgostiți În plus, cei care aleg ca destinații de vacanță în această perioadă orașe europene pot profita de perioada reducerilor a colecțiilor de iarnă.

Valentine`s Day se apropie cu pași repezi așa că dacă vreți să îi faceți o surpriză partenerului nu stați pe gânduri și optați pentru o escapadă în doi indiferent că sunteți la început de relație sau doriți să retrăiți momentele magice de la început.

Reporter: Camer Nita ; Imagine: Narcis Verdes